نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق

نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق

نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق

طراحی سیستم اطفا حریق دارای روش ها و مراحل مختلفی است که هر یک باید با دقت بالایی انجام شوند‌. هر گونه نقص در این روند می تواند کارایی و کیفیت کلی این سیستم خاموش کننده را تحت تاثیر قرار دهد. پس باید از تجهیزاتی استفاده کرد که آمار بروز هر گونه نقص در طراحی سیستم های حریق را به حداقل برساند‌. واضح است که نیروی انسانی نمی تواند صد در صد دقیق باشد‌. اما ترکیب نیروی انسانی و ابزار های هوشمند می تواند نتیجه ای بی عیب و نقص را به ارمغان آورد. طراحان برای دسترسی به این نتیجه از انواع مختلفی نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق بهره می برند.
هر یک از این اپلیکیشن ها ساختار متفاوتی را به خود اختصاص می دهند. به همین دلیل است که برای طراحی سازه های مختلف از نرم افزار های مختلف استفاده می کنند. لازم به ذکر است که ابزار های این چنینی می توانند علاوه بر نقش داشتن در طراحی چنین سیستمی در نقشه ساختاری تجهیزات گوناگون دیگری نیز حضور داشته باشد. در ادامه این محتوا دو نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق که جزو پر کاربرد ترین ها هستند بررسی می شوند.

 

نرم افزار AUTOSPRINK

نرم افزار AUTOSPRINK یکی از شناخته شده ترین ابزار های این حوزه است. کامل بودن، قدرتمند بودن و داشتن استقلال از جمله ویژگی هایی است این نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق به خود اختصاص داده است. این سازه بر خلاف ابزار های مشابه این حوزه نیازی به اتوکد نویسی ندارد. علاوه بر آن می تواند محاسبات هیدرولیکی دقیق، جامع و کارآمدی را به استفاده کنندگان ارائه دهد.
به طور کلی نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق اسپرینکلر دارای برخی قابلیت ها است که هر کدام از آنها می توانند طراحان را در پیشبرد نقشه یک سیستم خاموش کننده یاری دهند. به عنوان مثال زمانی که طراحی لوله ها در این نرم افزار به پایان برسد استفاده کننده با درج یک دکمه می تواند به محاسبات هیدرولیکی و صورت وضعیت اجزای مختلف سیستم دسترسی داشته باشد.
تمام عناصر به کار رفته در ساختار اسپرینکلر به نوعی هوشمند هستند. به همین دلیل است که این سیستم می تواند در صورت بروز خطا به طراح هشدار دهد و نواحی مختلف نقص را شناسایی کند. جالب است بدانید که این نرم افزار اجازه استفاده از لوله هایی با ضخامت کم را در طراحی صادر نمی کند. علاوه بر آن می تواند نقاطی که دارای نشتی هستند را شناسایی کند.

 

نرم افزار AUTOSPRINK

 

قابلیت های نرم افزار AUTOSPRINK

واضح است که چنین ابر نرم افزاری دارای قابلیت های ریز و درشت بسیاری است. به موجب این پیچیدگی افراد مختلف برای بهره گیری از این ابزار نیازمند نوعی دانش و تجربه از پیش تعیین شده هستند چرا که طراحی داخلی نرم افزار به گونه ای است که یک فرد مبتدی به هیچ وجه نمی تواند با آن کار کند. برخی از قابلیت های نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق AUTOSPRINK عبارت است از:

کشیدن نقشه های دقیقی که شباهت بسیاری با واقعیت دارند.

امکان ورود و خروج فایل های DWG وجود دارد.

افراد می توانند بدون کشیدن نقشه به محاسبات هیدرولیکی دسترسی داشته باشند.

امکان طراحی کلیه سیستم های اطفا حریق به صورت دو بعدی در این نرم افزار وجود دارد.

این سازه می تواند انواع سیستم اسپرینکلر را به شکل خودکار رسم کند.

طراحان می توانند رنگ لوله ها را با توجه به دبی ها تغییر دهند.

امکان تبدیل هر یک از عناصر به بلاک های دایره، لوله، خطوط و ستون ها وجود دارد.

با کمک این نرم افزار می توان نمونه ساختمانی و سه بعدی سیستم های مختلف را طراحی و مشاهده کرد.

 

نرم افزار PIPE NET

اگر به دنبال نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریقی هستید که علاوه بر قدمت بالا امکانات گسترده ای را در خود جای داده باشد برنامه PIPE NET بهترین گزینه برای شماست. این مورد جزو محدود ابزار هایی است که طیف گسترده ای از صنایع، شرکت‌ها و ارگان ها در سراسر جهان از آن بهره می برند. این برنامه جزو نرم افزار های منعطف است. یعنی می تواند در پروسه طراحی اقلام بسیاری دخیل باشد. به همین خاطر طیف گسترده ای از ویژگی های پمپ، کتابخانه های اتصالات و لوله ها را به کاربران ارائه می دهد. این نرم افزار دائما آپدیت می شود به همین دلیل است که امکانات ساختاری آن به طور مرتب افزایش پیدا می کند.
نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق PIPE NET می تواند جریان سریع لوله و کانال را به راحتی تجزیه و تحلیل کند. در واقع پیچیدگی یا بزرگی نقشه رسم شده شما اصلا مهم نیست، این ابزار در هر صورت کارایی خواهد داشت. این برنامه می تواند کلیه استاندارد های نقشه رسم شده تان را تنظیم کند‌. علاوه بر آن در آنالیز جریان پیشرو بهترین است. تجزیه و تحلیل تنش های طراحی و لوله ها، و انجام محاسبات مربوط به لوله و پمپ از جمله اصلی ترین امکانات این نرم افزار است.

قابلیت های نرم افزار PIPE NET

با اینکه این نرم افزار مانند اپلیکیشن قبلی در نهایت یک نتیجه را ارائه می دهد می تواند در قابلیت های داخلی خود با همتایش یعنی AUTOSPRINK متفاوت باشد. در واقع این وجه تمایز هر کدام از این ابزار ها است که آنها را برای استفاده در شرایط مختلف سازگار می کند. برخی از برجسته ترین قابلیت ها و امکانات نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق PIPE NET عبارت است از:

محیط کاربری این ابزار بسیار ساده، آسان و بدون پیچیدگی است.

محدودیتی در اعمال محاسبات هیدرولیکی برای طیف گسترده ای از سیالات وجود ندارد.

کاربر می تواند در صورت نیاز سیال های جدید وضع کند.

امکان تعیین تنظیم حداقل افت فشار، نقطه کارکرد پمپ، اندازه لوله و سرعت وجود دارد.

فرد می تواند با بهره گیری از این نرم افزار نقشه انواع مختلفی از سیستم های اطفا حریق صنایع پتروشیمی، نیروگاه ها و پالایشگاه ها را اجرا کند.

در صورت نیاز می توان برخی موج های گرافیکی را به نقشه اضافه کرد.

 

نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق

 

سایر نرم افزار های طراحی سیستم اطفا PIPE NET

همانطور که انتظار می رود دو نرم افزار ذکر شده را نمی توان به عنوان تنها نرم افزار طراحی سیستم اطفا حریق شناسایی کرد. بلکه سازندگان برجسته این مورد از برنامه های مطرح دیگری نیز استفاده می کنند. کفسیران نمونه واضحی از یک مجموعه برجسته است. این شرکت می تواند طیف گسترده ای از محصولات ایمنی و آتش نشانی را با بالا ترین کیفیت طراحی و تولید کند.
طراحی ساخت و در واقع بومی سازی سیستم کفس از جمله فعالیت هایی است که به صورت انحصاری متعلق به مجموعه کفسیران است. kafs در واقع سامانه هوشمندی است که می تواند با آنالیز جزئیات محیط پیرامون پروسه پرتاب فوم را به صورت هوشمندانه‌ آغاز کند. بی شک این واحد برای دسترسی به چنین تجهیزاتی از نرم افزارهای گوناگونی بهره برده است. برخی از این ابزار ها عبارت اند از:

  • وی دی اس vds
  • کاناتم
  • Duct
  • Sodeka
  • انتخاب دریچه
  • داکت سایرز
  • آلارم کد
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *