خرید بوستر پمپ آتش نشانی
بسیاری از تجهیزاتی که برای اطفای حریق از آنها استفاده می شود به قدری پیچیده و متنوع هستند که تهیه آنها می تواند برای افراد سخت باشد. این فرضیه درباره جدول انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی نیز صدق می کند. بوستر پمپ آتش نشانی در حقیقت نوعی تقویت کننده فشار است که با قرار گرفتن در پمپ فشار و سرعت انتقال آب را چند برابر می کند. حال سوالی که پیش می آید آن است که چه نوع بوستری مناسب شماست؟ آیا تنها بررسی لیست قیمت بوستر پمپ آتش نشانی و انتخاب یک گزینه به صرفه کافی است؟ در ادامه یک راهنمای جامع و کامل را در رابطه با تقویت کننده های پمپ آتش نشانی شرح می دهیم.
انواع بوستر پمپ آتش نشانی
پیش از آنکه نسبت به خرید بوستر پمپ آتش نشانی اقدام کنید بهتر است نمونه های مختلف آن را به درستی بشناسید. به طور کلی این نمونه از لحاظ نوع کارکرد به دو دسته دور ثابت و دور متغیر دسته بندی می شود. در ادامه توضیحات بیشتری را در این باره درج می کنیم.
بوستر پمپ آتش نشانی دور ثابت
قیمت بوستر پمپ آتش نشانی در نمونه ثابت آن بسیار مناسب است. این دستگاه دارای ویژگی های خاصی است که از جمله آنها می توانیم به جریان آب با فشار بالا، جلوگیری از ایجاد نوسان، و ثبات فشار آب اشاره کنیم. این سازه دو عامل دبی و هد را در ساختار خود جای داده است. بنابراین در صورت رودررویی با اطفا حریق در کمترین زمان ممکن فعال می شود. پیش از خرید بوستر پمپ آتش نشانی دور ثابت، باید تابلو برقی را تهیه کنید که مجهز به دو مدار قدرت و فرمان باشد. تخمین ظرفیت پمپ در مواجهه با یک ساختمان چند طبقه نیز امر مهمی است که باید انجام شود.
بوستر پمپ آتش نشانی دور متغیر
در هنگام خرید بوستر پمپ آتش نشانی متغیر به این نتیجه می رسید که این مورد دارای انواع مختلفی است که یکی از بهترین آنها بوستر پمپ گریز است. این نمونه دو مرکز عمودی و افقی را در خود جای داده است و برای استفاده در ساختمان ها مناسب تر است. اگر این نوع بوستر را به طور مکرر مورد استفاده قرار دهید فشاری آبی که در لوله ها وجود دارد رفته رفته کم و کمتر می شود. این کاهش فشار مانند یک شوک عمل کرده و سایر پمپ و بوستر ها را فعال می کند. با وجود این ویژگی ها این نمونه از بوستر پمپ آتش نشانی قیمت مناسبی دارد. شما می توانید از این دستگاه در مراکز اداری، خانگی و صنعتی بهره ببرید.
البته تنها بوستر ها نیستند که می توانند فشار را در مخازن آب تامین کنند. گاهی می توان آنها را با سیستم های دیگری جایگزین کرد. سیستم فشار ثابت از جمله این سازه ها است که با نصب شدن در ساختمان ها یا خودرو های مرتبط با اطفای حریق عملکردی مشابه به بوستر را ارائه می دهد. با وجود این سیستم دیگر نگرانی بابت افت فشار آب یا نوسان آن در شرایط حیاتی وجود ندارد. این سامانه توسط مجموعه بزرگ کفسیران تولید و عرضه می شود. البته که کفسیران افتخارات دیگری مثل بومی سازی سیستم کفس را نیز از آن خود کرده است.
سیستم ثابت از جمله این سازه ها است که با نصب شدن در ساختمان ها یا خودرو های مرتبط با اطفای حریق عملکردی مشابه به بوستر را ارائه می دهد. با وجود این سیستم دیگر نگرانی بابت افت فشار آب یا نوسان آن در شرایط حیاتی وجود ندارد. این سامانه توسط مجموعه بزرگ کفسیران تولید و عرضه می شود. البته که کفسیران افتخارات دیگری مثل بومی سازی سیستم CAFS را نیز از آن خود کرده است.
بهترین بوستر پمپ آتش نشانی
با بررسی لیست قیمت بوستر پمپ آتش نشانی با ارقام متفاوتی مواجه می شوید. چرا که بوستر های آتش نشانی در بازار ایران به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می شوند. مثلا بوسترهای دویار ساخت ترکیه است اما بوسترهای سمپا جزو تولیدات داخلی هستند. در ادامه نمونه های دیگری از این محصولات را درج می کنیم.
- بوستر ویلو
- بوستر استاندارد پمپ
- بوستر لئو
- بوستر شوماک
- بوستر ابارا
- بوستر کی اس بی
خرید بوستر پمپ آتش نشانی
انتخاب و تهیه چنین محصولی ممکن است برای افراد نا آشنا کمی گمراه کننده باشد. بهتر است پیش از خرید بوستر اطمینان حاصل کنید که محصول انتخابی شما با تمام استاندارد های درج شده از جانب مراجع ذیربط همخوانی دارد. برای این کار بهتر است با یک متخصص حوزه آتش نشانی مشورت کنید. انتخاب یک مارک یا نام تجاری معتبر و شناخته شده نیز از جمله توصیه های متخصصان است. اگر پیش از خرید بوستر پمپ آتش نشانی کلیه نیاز های خود را از یک بوستر تعیین کنید هم در مواجهه با انواع مختلفی از بوستر که هر یک ویژگی های خاصی دارند دچار سردرگمی نمی شوید.
معیار های خرید و استعلام قیمت بوستر پمپ آتش نشانی
در هنگام بررسی جدول انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی، علاوه بر قیمت و کمپانی سازنده باید به خصوصيات دیگری هم توجه کنید. به عنوان مثال قدرت و فشاری که بوستر از خود نشان می دهد باید با میزان فشار پمپ به تنهایی برابر باشد. افزون بر این تجهیزات نام برده باید در شرایطی که نرخ جریان صفر است، بتوانند حدود یک و نیم برابر فشار نامی را به مخازن انتقال دهند.
بر اساس استاندارد های آمریکایی هر کدام از نازل هایی که بر روی بوستر های آتش نشانی قرار داده شده اند 4 بار خروجی آب، و بر اساس استاندارد های اروپایی سه بار خروج آب انجام می شود. بهتر است بوستری را برای خریداری انتخاب کنید که با پمپ های قطره قطره، سیل گرافیکی و سانتریفیوژ زمینی سازگاری داشته باشد.
بر اساس بررسی های انجام شده هر بوستر به تنهایی برای وارد کردن فشار مناسب به دو عدد پمپ نیازمند است. در واقع در اینجا یک پمپ به عنوان کمک کننده اصلی، و دیگری به عنوان ذخیره استفاده می شود. بوستر پمپ آتش نشانی قیمت های مختلفی دارد که بر اساس کیفیت ساختاری و عملکردی دستگاه تعیین می شود. با این حال این تنها موردی نیست که باید برای آن هزینه کنید. بهتر است در هنگام بررسی لیست قیمت بوستر پمپ آتش نشانی نسبت به تهیه یک جوکی یا جاکی نیز اقدام کنید. جاکی به وسیله ای اشاره دارد که از پایین آمدن ناگهانی فشار آب بعد از متوقف شدن پمپ جلوگیری می کند.
قیمت بوستر پمپ آتش نشانی
قیمت بوستر پمپ آتش نشانی با توجه به معیارهای مختلفی تعیین می شود که یکی از مهم ترین آنها تعداد اسب های بخار است. لازم به ذکر است که نصب غیر اصولی این دستگاه می تواند هزینه های خرید و بهره برداری از آن را به شکل باورنکردنی افزایش دهد. در ادامه ضمن درج لیست قیمت بوستر پمپ آتش نشانی، معیارهای تعیین قیمت آن را نیز بررسی می کنیم.
- پمپ بوستر آتش نشانی: مهندسان ابتدا میزان دبی هد آب را محاسبه کرده و بر اساس آن پمپ آب را خریداری می کنند. مشخصات کلی بوستر نیز باید به گونه ای باشد که بتواند کارایی پمپ را چند برابر کند. کم یا زیاد بودن این مشخصات در برخی موارد می تواند بهای تقویت کننده را افزایش دهد.
- نیروی محرکه: نیروی محرکه عاملی مهم در این سامانه است که پمپ به واسطه آن به گردش در می آید. این گردش می تواند توسط دیزل موتور یا کوپل فراهم شود. خرید تجهیزات وابسته این عامل تاثیر به سزایی در بهای تمام شده بوستر دارد.
- فلومتر: فلومتر در واقع یک قطعه محاسبه کننده است که ساختار بوستر را تکمیل می کند. این قطعه می تواند با توجه به نوع و برند خود قیمت های مختلفی داشته باشد.
- تابلو برق: برای کار کردن درست بوستر وجود دو پمپ و دو تابلو برق ضروری است. بهتر است تابلوی برق را از برند معتبری خریداری کنید تا در دراز مدت دچار مشکل نشوید.
- جوکی پمپ: جوکی در واقع همان پمپ اضافه ای است که در بوستر نصب می شود. تهیه پمپ زاپاس خود می تواند هزینه بر باشد.
- سایر تجهیزات وابسته: شیر اطمینان، گیج فشار، شیر پروانه ای، شیر دروازه ای و … جزو سایر تجهیزاتی هستند که باید خریداری شوند تا کارایی بوستر را تکمیل کنند.
لیست قیمت بوستر پمپ آتش نشانی
نمی توان لیست دقیقی را تحت عنوان قیمت بوستر پمپ آتش نشانی منتشر نمود. چرا که این بها تحت تاثیر عوامل مختلفی دائما در حال نوسان است. تنها کاری که می توان انجام داد بررسی ویژگی ها و تقسیم بندی بها به سه دسته ارزان، متوسط، و گران است. در واقع به نوعی می توان جدول انتخاب بوستر پمپ آتش نشانی را ارائه داد.
نوع بوستر | ویژگی ها | رده قیمت |
بوستر دور ثابت | ثابت ماندن فشار آب حتی در مواقعی که پمپ خاموش است. | ارزان، متوسط |
بوستر دور متغیر | امکان کم و زیاد کردن فشار با توجه به نوع عملیات | متوسط، گران قیمت |
سوالات متداول
- بوستر پمپ آتش نشانی شامل چه اجزایی است؟ تجهیزات کنترل فشار، کانکتور مکنده و تابلو برق.
- مهمترین کارایی تقویت کننده پمپ چیست؟ بالا بردن فشار آب در پمپ ها.
- چه معیار هایی تعیین کننده قیمت بوستر پمپ آتش نشانی هستند؟ برند سازنده، نوع پمپ و بوستر.
- در هنگام خرید بوستر پمپ آتش نشانی به چه نکاتی باید توجه شود؟ متغیر بودن یا ثابت بودن دور دستگاه، واحد سازنده، خدمات پس از فروش، نوع پمپ.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!